De kracht van QR-codes

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is een mobielvriendelijke QR-code niet alleen directe toegang tot een website vanaf een smartphone of mobiel apparaat. Er zijn veel geweldige dingen die deze snelle reactiecodes kunnen doen. Bekijk de coole manieren om snelle responscodes in je dagelijkse leven te gebruiken.

Laten we eerst de mythe ontkrachten dat snelle-reactiecodes alleen op websites kunnen worden gebruikt. In feite is het tegenovergestelde waar. Je kunt het absoluut overal gebruiken. Het kan bijvoorbeeld worden afgedrukt op t-shirts, billboards, commerciële en consumentenproducten, zakelijke en visitekaartjes, of elk elektronisch scherm.

Weet je nog toen je tv-reclames zag met de tekst ‘Bel dit nummer of ‘Stuur een sms naar dit nummer voor details, dan moest je je altijd haasten om een ​​nummer op je telefoon in te voeren. Nu zal het primitief zijn.

In plaats daarvan zeggen tv-commercials nu ‘Bezoek ons ​​via deze link’ en tonen deze 2D-codes in de advertentie in plaats van de URL van de gewenste weblocatie, en gebruikers scannen deze eenvoudig met hun iPhone. goed om te gaan U hoeft zich niet te haasten om een ​​pen te vinden of cijfers in te typen.

Alle reclameposters kunnen een snelle reactiecode weergeven, en uw telefoon onthoudt de free qr code generator no sign up met een ingebouwde scanner en brengt u onmiddellijk naar de betreffende site. U hoeft geen URL’s, webadressen, e-mailadressen of telefoonnummers meer te onthouden. Het leven kan echt niet zo eenvoudig zijn.

Toon deze codes op uw visitekaartjes en voorzie uw prospects van een gemakkelijk toegankelijke link. Heeft u een persoonlijke webpagina? Dus haast u om uw persoonlijke webpagina op mobiel te herkennen met onze snelle reactiecodegenerator.

Het adverteren van producten op t-shirts is gebruikelijk. Krijg nu deze wonderlijke codes, zelfs in die advertenties. Geïnteresseerde mensen kunnen snel scannen voor directe toegang, waardoor uw site meer bezoekersstroom krijgt.

De kracht en het potentieel van deze krachtige code worden alleen beperkt door je verbeeldingskracht. Haal het meeste uit deze geweldige code en bekijk de veranderingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Vind de beste display-apparatuur voor uw winkelinrichtingsbehoeften
Next post Meest populaire online casinospellen