Essentiële tips voor het vinden van het perfecte relatiegeschenk

 

Onze gewaardeerde klanten, loyale klanten en geweldige medewerkers zijn onze meest waardevolle bezittingen. Het juiste geschenk, met zorg en zorg gekozen, zal uw relatie versterken, of het nu gaat om het belonen van een prestatie of het vieren van succes. Waarom genoegen nemen met een middelmatig cadeau als je indruk kunt maken met een speciaal cadeau?

Ik heb essentiële tips verzameld om dat relatiegeschenk te vinden.

Lees gewoon

1) Kies altijd een kwaliteitscadeau.

Kies vooral een cadeau waar je bedrijfsnaam op staat do it yourself. Uw klanten en klanten zullen uw geschenk het meest waarschijnlijk accepteren, omdat het weergeeft hoe u uw relatie met hen bekijkt en waardeert.

Als je eerste indruk van het kijken naar een geschenk afdwaalt naar iets goedkoops of algemeen verkrijgbaar, is de kans groot dat ze het op dezelfde manier zullen zien.

2) Controleer altijd en altijd het bedrijfsbeleid.

Geloof het of niet, veel organisaties en overheidsinstanties hebben een geschenkbeleid dat geschenken volledig verbiedt of de waarde van geschenken beperkt. Check van tevoren in en plan dienovereenkomstig.

Deze bevestiging helpt u onnodige kosten voor deze geschenken te vermijden en alternatieve regelingen te treffen in overeenstemming met ons toegestane beleid.

3) Er moet rekening worden gehouden met culturele verschillen

Beroepspraktijken en bedrijfsculturen kunnen worden overgenomen ongeacht geografische grenzen, maar culturen zijn plaatselijk overgeërfd, dus culturele verschillen moeten altijd twee keer zoveel in aanmerking worden genomen bij het kiezen van geschenken.

Een wijnmand kan bijvoorbeeld zonder twijfel worden geaccepteerd en als een geweldig geschenk worden beschouwd in het westelijke deel van de wereld, maar kan enigszins worden afgekeurd. Kies er niet een alleen omdat het elders werkt, tenzij je het zeker weet.

4) Feestgeschenken moeten lokaal worden geselecteerd

De feestdagen en festiviteiten zijn de beste tijden om geschenken te sturen die relaties met klanten, klanten en werknemers erkennen en belonen.

Houd er echter rekening mee dat mensen op verschillende tijdstippen van het jaar feesten vieren en dat u dienovereenkomstig moet plannen en budgetteren. Thanksgiving is bijvoorbeeld misschien wel een van de grootste gevierde festivals, maar Diwali is ongetwijfeld het beste festival in India als het gaat om geschenken.

5) Vermijd geschenken die te specifiek zijn

Vermijd bij het kiezen van een geschenk alles dat te zeer gebonden is aan uw smaak en gewoonten. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig berekenen hoe groot de kans is dat iemand een pakje sigaretten of een stel repen lekker vindt. Het maakt immers niet uit hoe duur het is en hoe goed het is.

Kies indien mogelijk iets genderneutraal. In theorie is het kiezen van één cadeau voor hem en één voor haar hetzelfde als het kiezen van twee perfecte cadeaus binnen dezelfde prijsklasse.

6) Ontvang een speciaal geschenk

Het is veilig om aan te nemen dat je niet de enige bent die de persoon op de lijst schenkt. Door iets unieks te geven, zal uw geschenk zeker een grotere impact hebben.

Serieus, hoeveel bureaukits of klokken kan één persoon gebruiken? Kies iets unieks als uw merk. De meeste klanten geven tegenwoordig de voorkeur aan op maat gemaakte relatiegeschenkmanden. Er is geen betere en veiligere optie om het perfecte en unieke cadeau te kiezen.

7) Gepersonaliseerde geschenken

Het is volkomen menselijk om een persoonlijk geschenk te ontvangen en je speciaal te voelen. Het markeren van de ontvanger kan door middel van hun initialen zijn of iets dat hen opvrolijkt.

Het zal ook laten zien hoeveel aandacht er is besteed aan het kiezen van dat geschenk, vooral voor hen. Neem bijvoorbeeld een eenvoudig scenario waarbij je voor nieuwjaarsdag 10 agenda’s ontvangt, maar slechts één met je naam netjes op de voorkant gedrukt. Welke van deze 10 ga jij als eerste gebruiken?

8) Klassieke geschenken doen wonderen voor het maken van een directe verbinding!

Er zijn een paar dingen die bijna altijd werken! Een klassieke assortimentsdoos met gedroogd fruit of een doos met snoep of chocolaatjes zou op uw lijst met Diwali-bedrijfsgeschenken en nieuwjaarsgeschenken moeten staan. Een collectie eetwaren van hoge kwaliteit in combinatie met andere producten die mooi worden gepresenteerd als geschenkmanden, zal wonderen voor je doen.

9) Besteed aan verpakking en presentatie

Een cadeau is zo goed als het eruit ziet. Vergeet niet dat cadeauverpakking net zo belangrijk is als het kiezen van het perfecte relatiegeschenk. Het is de moeite waard om tijd te besteden aan de presentatie en verpakking van het geschenk.

10) Krijg het perfecte cadeau door samen te werken met een expert

Tenzij u niet zeker weet wat u moet kiezen, moet u samenwerken met de professionals en experts van bedrijven die gespecialiseerd zijn in relatiegeschenken. Naast het helpen kiezen


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *