Ga eenvoudig aan de slag met Amazon Fulfillment by Amazon!

Amazon heeft iets ontwikkeld genaamd Fulfillment By Amazon dat vergelijkbaar is met eBay, maar naar mijn mening VEEL beter is.

Een tijdlang was eBay de enige plek waar je dingen online kon verkopen. eBay is geweldig, maar het vereist veel werk van jouw kant: sourcing, aanbieding, verzending, klantenondersteuning, enz.

Als u van plan bent om online te verkopen, moet u serieus rekening houden met het fulfilmentprogramma van Amazon, FBA genaamd. FBA staat voor Fulfillment By Amazon, wat het een fulfilmentbedrijf maakt. Een fulfilmentbedrijf biedt opslag- en verzenddiensten voor de producten van zijn klanten. FBA is uniek omdat Amazon ook de marktplaats is voor deze items, dus ze Amazon Prime aanbod hebben een actieve interesse in de items die worden verkocht. Wat FBA nog uitzonderlijker maakt, is dat uw artikelen ook in aanmerking komen voor Amazon-verzendpromoties, waaronder gratis Super Saver- en Amazon Prime-verzending.

Het is belangrijk om te begrijpen hoe Fulfillment by Amazon werkt en hoe andere bedrijven Fulfillment by Amazon gebruiken.

Amazon-kopers gebruiken Prime om gratis verzending te krijgen. Ze geven gemakkelijk meer uit aan zaken als specerijen, koffie, thee, sokken, toiletpapier, handdoeken, wasmiddel, enz. Ze geven veel meer uit omdat ze absoluut VERTROUWEN op Amazon. Dit is goed voor verkopers omdat het betekent dat u meer verdient en meer verkoopt.

Amazon is een meester in online handel en heeft de lat hoog gelegd voor zijn klanten, verkopers en eigenaren. Klantenservice is van vitaal belang voor hen en we maken daar gebruik van via Fulfillment by Amazon. U, als verkoper van het product, heeft na de verkoop geen omkijken meer naar de klantenservice. Stuur gewoon meer producten naar Amazon en zij zorgen voor de rest.

Dit artikel behandelt alleen het instellen van uw Amazon-account voor Fulfillment by Amazon. In toekomstige artikelen behandelen we het verzenden van uw producten naar Amazon, het opslaan en verzenden van uw producten op Amazon en het beheren van uw FBA-voorraad.

1. Meld u aan voor een Amazon-account

Als je nog nooit iets op Amazon hebt gekocht of verkocht en geen account hebt, ga dan naar de Amazon-website en klik op de link Verkopen op Amazon onder aan een pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Bonus Için Pin Up Casino’nun Promosyon Kodu, Şu Anda Çalışıyor
Next post Hoe SHIB Koers te ruilen in USDT en EUR bij Kucin Cryptocurrency Exchange