Hoe commerciële pechhulpplannen te vergelijken

 

U weet al wat een waardevolle hulpbron een goed pechhulpplan kan zijn, maar met de talloze verschillende programma’s om uit te kiezen, hoe vergelijkt u bedrijven om de beste beslissing te nemen voor uw bedrijf en zijn werknemers?

Het kiezen van het plan dat het laagst kost, is een optie, maar de kans om service van slechte kwaliteit te krijgen van een bedrijf dat overal waar ze kunnen bezuinigen om goedkope dekking te bieden, is ook waarschijnlijker om slechte service te bieden. Ze betalen misschien lage lonen aan hun klantenservicemedewerkers, die waarschijnlijk ongetraind zijn en zich minder zorgen maken over de klant aan de andere kant van de lijn. Ze zullen waarschijnlijk Pomoc Drogowa Sosnowiec-bedrijven gebruiken die misschien niet de beste stuurprogramma’s of up-to-date apparatuur hebben. Het gezegde is vaak waar: je krijgt waar je voor betaalt.

Dus hoe vindt u het abonnement dat de beste waarde biedt en past bij uw budget zonder concessies te doen aan de service?

Vergelijk alle diensten van elk bedrijf. Welke diensten zijn het belangrijkst voor de behoeften van uw bedrijf?

Wat is de kilometerlimiet voor slepen? Als u of uw chauffeur over die limiet moet worden gesleept, wat zijn dan de kosten?

Lockout service: Welk bedrag wordt gedekt als de sleutels uit de bedrijfswagen gehaald moeten worden?

Dekt het plan bandenwissel en accuservice (jumpstart)?
Dekt het plan brandstoflevering als een voertuig zonder benzine komt te zitten, en hoeveel brandstof krijgt u?

Is het aantal servicebeurten per jaar beperkt? Zo ja, hoeveel krijg je?

Biedt het bedrijf een reis- en routeservice aan?

Wat is de gemiddelde reactietijd bij een calamiteit?
Bel het noodnummer van het bedrijf. Hoe lang duurt het voordat je een levend persoon bereikt? Is de vertegenwoordiger vriendelijk, deskundig en bereid om al uw vragen te beantwoorden?
Zoek online beoordelingen om de kwaliteit van de service te bepalen die de vroegere en huidige klanten van het bedrijf hebben ontvangen.
De tijd die nodig is om ervoor te zorgen dat u gedekt bent door het beste commerciële pechhulpplan, is de moeite meer dan waard. Het kan u geld besparen en ervoor zorgen dat uw werknemers veilig zijn als een bedrijfswagen arbeidsongeschikt raakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Waar en hoe vind ik de beste taxiservice?
Next post Een dakluik op een woning? vaker voor dan je denkt