Tips voor commerciële bouw – informatie over bouwprojecten

Commerciële bouw is vaak de scheidsrechter van veranderende economische omstandigheden. Een bouwproject verwijst zowel naar het verbeteren van de economie als naar het verbeteren van de economie van een bepaald gebied. Lees verder om er meer interessante feiten over te leren.

Dit type constructie komt zowel organisaties in de publieke sector als particuliere bedrijven ten goede. Grote nieuwe scholen in gebieden met veel verkeer bieden studenten de mogelijkheid om te leren in ultramoderne faciliteiten. Nieuwe kantoorgebouwen brengen banen naar het gebied en de opwaartse trend zet door. Gebouwen komen niet alleen de gebruikers ten goede, het Makelaar-bouwproces zelf biedt arbeiders maandenlang vaste banen en de uitgaven aan bouwprojecten gaan rechtstreeks naar de lokale economie.

Een van de grootste trends in commerciële architectuur is groen bouwen. Experts van de Environmental Protection Agency voorspellen dat 48% van de nieuwe gebouwen zal worden gebouwd met groene bouwmaterialen. In geld uitgedrukt zou dit kunnen oplopen tot 145 miljard.

84% van de woningbouwbedrijven is van plan een deel van hun bouwprojecten als groen aan te merken. Om te zien wat voor impact dit zal hebben op de economie als geheel, moeten we bedenken dat residentiële projecten nu goed zijn voor 5% van het bruto binnenlands product van de VS. Naarmate meer en meer bedrijven groen bouwen aan hun plannen toevoegen, zou 18% van het bbp gebaseerd kunnen zijn op groen bouwen.

Zelfs grote commerciële kantoorgebouwen gaan groen. LEED-certificering wordt de belangrijkste standaard en bouwers zijn tot 41% groener. Hoe hard groei jij? slechts 2% van de utiliteitsbouw en utiliteitsbouw was groen. Het is geen verrassing dat staten als Hawaï en Californië LEED-projecten leiden.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *