Voor en na cupping voor gewichtsverlies

Er zijn veel opties voor mensen die willen afvallen. Het algemene advies is om je eetpatroon te veranderen, minder te eten en meer te bewegen. Dit alles is een goed advies. Hijama Amsterdam-therapie voor gewichtsverlies voor en na het veranderen van gewoonten kan ook gunstige effecten hebben en u een grotere kans geven om succesvol af te vallen dan alleen op wilskracht te vertrouwen.

Waarom komen we aan?

Het korte antwoord is simpelweg te veel eten en gebrek aan lichaamsbeweging, maar het is ingewikkelder dan dat. Naarmate we ouder worden, vertraagt ons metabolisme. Je bent je er in het begin misschien niet van bewust, maar langzaam maar zeker wordt je lichaam minder efficiënt in het gebruik van energie en is de kans groter dat het vet opslaat.

Door de snellere stofwisseling wordt alles wat het lichaam binnenkomt sneller verwerkt en krijgen overgebleven vetophopingen geen kans om zich op te bouwen. Natuurlijk, hoe meer je eet, hoe groter de kans dat je lichaam het niet bij kan houden, en hoe ouder je wordt, hoe erger het probleem wordt.

Hoe helpt cupping je om af te vallen voor of na een evenement?
Cupping is een behandeling die chiropractors Baton Rouge al heel lang met succes toepassen. Er zijn verslagen van het gebruik ervan meer dan 1000 jaar geleden door vele oude culturen, waaronder de Egyptenaren en de Chinezen. Het proces zelf is vrij eenvoudig.

De zogenaamde “beker” wordt gebruikt om de behandeling uit te voeren en kan in het verleden een gewone drinkbeker, een dierenhoorn of iets dergelijks zijn geweest. Moderne medische equivalenten zijn op maat gemaakt voor behandeling.

Plaats een of meer cups op de huid boven het te behandelen gebied en creëer een vacuüm in de cups. Het vacuüm wordt meestal gecreëerd door de substantie in de beker te ontsteken voordat deze op het lichaam wordt aangebracht. Maak je geen zorgen, ontstoken materiaal komt niet in contact met de huid. Het wordt gewoon gebruikt om de lucht in de beker te verwarmen.

Wanneer de cup wordt omgekeerd, creëert de koellucht een vacuüm dat het huidgedeelte onder de cup in het gaatje trekt. De huid in dit gebied wordt rood en de bloedvaten verwijden zich. Een andere variatie op deze procedure is het gebruik van een siliconen beker en pompsysteem om een vacuüm te creëren. Welke methode u ook gebruikt, het eindresultaat is het creëren van een vacuüm in het geselecteerde gebied.

Het is een procedure die voedingsstoffen levert en het vocht in weefsels verhoogt door de bloedvaten te verwijden, en kan effecten bereiken die vergelijkbaar zijn met diepe weefselmassage. De bovenste en verschillende onderste lagen van de huid worden gestimuleerd om het gebied nieuw leven in te blazen en de stofwisseling verder te stimuleren.

Het is alsof je lichaam een bepaald gebied is vergeten en de stimulatie van cupping herinnert je lichaam eraan wat het moet doen.

Omdat cupping de bloedtoevoer naar het te behandelen gebied verhoogt, versnelt het ook het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. Dit vermindert ontstekingen en stimuleert uw immuunsysteem, die beide nuttig zijn wanneer u probeert uw lichaamssamenstelling te veranderen, namelijk gewichtsverlies.

Laat de cup een paar minuten in één positie staan voordat u hem verwijdert of naar een andere plek verplaatst om de behandeling voort te zetten.

Deze behandeling is zowel voor als na het begin van een afslanktraject effectief, omdat het uw lichaam in optimale conditie houdt, of u nu probeert af te vallen of niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Wat zijn de voordelen van Opblaasbare SUP?
Next post De redwood vloer – wasgoed